Élelmiszeripar

A legprofesszionálisabb alapanyagok és technológiák az élelmiszeriparban elengedhetetlenek. Az ipari méretekhez nagy teljesítményű olajokra, zsiradékokra  van szükség, nem elegendő az éttermi vagy otthoni használatban megszokott anyagok.

Az amerikai fritőzolajok extrém magas teljesítménye, speciális tulajdonságai élelmiszeripari felhasználás esetén jönnek elő igazán, így a gazdaságosság is itt érhető legjobban tetten.

Ipari termékek tulajdonságai

zsiradékok 3. generációja: a felhasználási területre optimalizált tulajdonságokkal
– konténeres olaj (bulk) nagy mennyiségű felhasználáshoz
– egészséges zsiradékok:

– transzzsírmentes
– koleszterinmentes
– pálmaolajmentes
– GMO-mentes

Speciális felhasználási területek

mélysütés: zsiradékok húsok, panírozott termékek elő- vagy készresütéséhez
pörkölés: olajos magvak minőségi feldolgozásához és eltarthatóságának növeléséhez járul hozzá
snack termékek: a megfelelő zsiradékkal magasabb minőségű végtermék állítható elő, akár futószalagon is
mélyhűtéses technológiához: a zsiradékok és a sütemény alapok is kiválóan bírják a mélyhűtést
édes- és sütőipari felhasználáshoz: az amerikai shortening választékból az adott felhasználáshoz szükséges tulajdonságokkal (pl. csúszáspont) rendelkező terméket lehet kiválasztani + a süteményes technológia lehetővé teszi a folyamatos, szalagos gyártást

 

3. generációs zsiradékok

Gasztronómiai termékek

Élelmiszeripari termékek

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás