Cheddar sajtos almaleves

Cheddar sajtos almaleves
Hozzávalók:

75 g     vaj
1 db     közepes hagyma, vékonyra szeletelve

1 db     nagy burgonya, kockára vágva
15 g     liszt

1 liter   csontalaplé
450 g    Cheddar sajtszósz
450 g    almaszósz
só, bors

Elkészítés:

  • Forrósítsa fel a vajat (vagy Sundrop-ot) közepes lángon egy nagy szószos lábasban
  • Adja hozzá a hagymát és párolja üvegesre 
  • Adja hozzá a lisztet és pirítsa 3-4 percig
  • Adja hozzá az alaplét és az egészet forralja fel
  • Adja hozzá a burgonya kockákat és főzze puhára
  • Egy kézi mixerrel pürésítse az egészet
  • Adja hozzá a Cheddar sajtszószt és az almapürét, forralja fel és sózza, borsozza ízlése szerint.

Tálalja még forrón…

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás