Eredeti amerikai alapanyagok a gasztronómia részére speciálisan a helyi igényekre összeválogatva:
Az amerikai gasztronómiát nem értékeljük eléggé, csak azt látjuk, hogy a különböző kultúrák és nemzeti ételek olvasztótégelye. De valójában ennél sokkal többet tud: minden ország gasztronómiájából “kiválogatta” a legjobb ételeket, majd saját képére formálta és a legszélesebb közönség felé népszerűvé tette. Ez persze nem egy tudatos dolog, az USA annyiféle nép, (új)hazája lett, hogy a ízléseket, hagyományokat egy nagy közös, új kultúrává alakította. Így lett amerikai pizza, hamburger, taco, stb., amelyekre amerikai éttermi hálózatok épültek, miközben nagyon jól tudjuk, hogy az eredetük más országokhoz, kontinenshez köthetőek…
A titok abban is rejlik, hogy az amerikai gasztronómia nem ragadt le hagyományoknál, hanem az ételeknél (is) az egyszerűséget, a gyorsaságot, a profitabilitást és a legszélesebb elérhető népszerűséget (értsd legjobb íz) próbálta megvalósítani. Így lettek ezek az ételek ténylegesen mindenki számára elérhetőek és az amerikai alapanyagok nélkülözhetetlen részei a modern gasztronómiának.
– zsiradékok 3. generációja: a felhasználási területre optimalizált tulajdonságokkal
– 40-50-90 és 100+ órás fritőzolajok,
– grillező olaj magas hőtűrőképességgel,
– folyékony vaj (vajhelyettesítő zsiradék),
– vajspray.
– magas minőségű amerikai szószok, öntetek (neves márkák)
– desszert alapanyagok egyszerű felhasználással (pancake, gofri, cheesecake, brownie, muffin, stb.).
© 2017 Amarin Corporation - 1/319-7221 - amarin@amarin.hu.
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.