Karácsonyi sonka

Habár a karácsonyi sonka eredetét sokan Angliába teszik, mégis Ausztráliában lett tradicionális karácsonyi fogás. Az alapja a gondosan megválasztott, akár egyben 8-9 kg-os főtt (esetleg füstölt) sonka darab, amelyet lassú tűzön (akár szmókerben) sütnek és egy speciális – minden séfnek egyedi – sziruppal, öntettel bekennek. Így ez az általában cukros-fűszeres máz rásül a sonkára, amely kívül ropogós, belül illatos puha lesz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás