A legprofesszionálisabb alapanyagok és technológiák az élelmiszeriparban elengedhetetlenek. Az ipari méretekhez nagy teljesítményű olajokra, zsiradékokra van szükség, nem elegendő az éttermi vagy otthoni használatban megszokott anyagok.
Az amerikai shorteningek (olajok, zsiradékok) extrém magas teljesítménye, speciális tulajdonságai élelmiszeripari felhasználás esetén jönnek elő igazán, így a gazdaságosság is itt érhető legjobban tetten.
– zsiradékok 3. generációja: a felhasználási területre optimalizált tulajdonságokkal
– konténeres olaj (bulk) nagy mennyiségű felhasználáshoz
– egészséges zsiradékok:
– transzzsírmentes
– koleszterinmentes
– pálmaolajmentes
– GMO-mentes
– mélysütés: zsiradékok húsok, panírozott termékek elő- vagy készresütéséhez
– pörkölés: olajos magvak minőségi feldolgozásához és eltarthatóságának növeléséhez járul hozzá
– snack termékek: a megfelelő zsiradékkal magasabb minőségű végtermék állítható elő, akár futószalagon is
– mélyhűtés: a zsiradékok kiváló állagot biztosítanak, így kiengedés után is az elvárt minőséget adnak (és a sütemény alapok is kiválóan bírják a mélyhűtést
– édes- és sütőipar: az amerikai shortening választékból az adott felhasználáshoz szükséges tulajdonságokkal (pl. csúszáspont) rendelkező terméket lehet kiválasztani + a süteményes technológia lehetővé teszi a folyamatos, szalagos gyártást
Az amerikai termékek közül (a zsiradékokon kívül) több olyan alapanyag, segédanyag van, ami a nagytermelők, gyártók érdeklődésére is számíthat. Egyik ilyen a folyékony füst, mely kiváló ízvilágával, egyszerű, de sokoldalú felhasználhatóságával és intenzív aromájával sok gyártási területen megoldást nyújt.
– tejipar, sajtkészítés: füstölt ízesítésű termékekhez (a folyékony állag nagy előny)
– húsfeldolgozás: füstölés kiváltására, húskészítmények ízesítésére
– sütőipar: péksütemények füstölt ízesítésű töltelékkel, BBQ-s termékek
– snack: Hikory füst ízű rágcsálnivalók készítéséhez
– pörkölés: füstös magkeverékek készítéséhez
A sütőipar részére sütemény keverékeket és zsiradékokat is biztosítunk.
© 2017 Amarin Corporation - 1/319-7221 - amarin@amarin.hu.
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.